Tie Breaks all say 0.0

For questions and issues related to generating wall charts, cross charts, USCF reports, and other output.

Tie Breaks all say 0.0

Postby chessgary » Sat Mar 24, 2012 4:43 pm

I ran a two section tournament and when it became close to having a 4 way tie for the third place trophy I went show player xtab and then I added my custom saved layout with the tie breaks and all four tie breaks showed 0.0 (worked fine for the other section) -- so I tried to redo the layout and still all zeros. What am I missing or is it bug?
chessgary
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 06, 2012 11:51 pm

Re: Tie Breaks all say 0.0

Postby moderator » Mon Apr 02, 2012 5:00 pm

Double-click on the section in the Section window to bring up the Add/Edit a Section dialog box, and check to see if the "Use tie breaks" check box (top section of the dialog, right-hand column) is turned on.

If not, turn it on, click on OK to close the box, and then do Section-Update Scores/Standings to recalculate everything. You should now have computed values for the tie breaks.

If the tie break switch was already on, you may want to email us a copy of the tournament file so we can take a look. Send it to

support@estima.com

Regards,
Tom Maycock
Estima
moderator
Site Admin
 
Posts: 10
Joined: Tue Apr 26, 2011 1:00 pm

Re: Tie Breaks all say 0.0

Postby chessgary » Mon Apr 02, 2012 11:07 pm

Thanks Tom -- I thought I had done that.
chessgary
 
Posts: 3
Joined: Mon Feb 06, 2012 11:51 pm


Return to Charts, Reports, and Output

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest